Nga data 16 maji deri ne 30 korrik udhetimi nga Shqiperia drejt Italise, u lejohet vetem qytetarëve italianë/BE/Schengen dhe familjarëve të tyre, si dhe atyre që kanë leje qendrimi afatgjate dhe familjareve te tyre.

Ky eshte njoftimi qe Ministria e Puneve te Jashtme ka bere per udhetimet nga Shqiperia drejt Italise. Gjithashtu u lejohet hyrja dhe atyre që kane nje marredhenie te qendrueshme dhe te provuar me kategorite e mesipërme dhe duhet te shkojne ne vendbanimin e partnerit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu