Gjirokastriti Celo Hoxha eshtë zgjedhur kreu i ri i Institutit të Studimeve të Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit.

Çelo Hoxha zëvendëson ne krye te ISKPK-se Agron Tufën, i cili para pak kohesh kërkoi azil në Zvicër, pas kërcënimeve të shumta për jetë që iu adresuan për shkak të detyrës.Çelo Hoxha

Duhet theskuar se Hoxha eshte autor i një libri, i cili ka shkaktuar mjaft debate se fundmi, veçanërisht me një listë prej 265 emrash, të cilët cilësohen si persona të përfshirë në krime lufte. libri

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu