Fshatrat e Memaliajt ne terr te plote si pasoje e mungeses se energjise elektrike.

Burime zyrtare konfirmojne se energjia mungon ne fshatrat Buz, Kalemaj, Bader, Xhafaj dhe Kurtjez pjese e Njesise Asministrative Buz-Bashkia Memaliaj.

Nderkohe korrenti mungon edhe ne Njesine Administrative Qender Memaliaj dhe ne fshatin Kashisht.

Problemet kane ardhur si pasoje e demtimit te rrjetit percjelles per shkak te kohes se keqe.

OSHEE Gjirokaster po punon per riparimin e demeve te shkaktuara ne rrjet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu