Qeveria e Malt te Zi ka hapur kufijtë për të gjithë qytetarët që duan ta vizitojnë.

keshtu, autoritetet malazeze kanë hapur kufijtë për qytetarët e Bashkimit Evropian dhe Izraelin dhe se ata do të jenë në gjendje të hyjnë në vendin e Ballkanit pa ndonjë kërkesë në lidhje me COVID-19.

Në mënyrë të veçantë, shtetasit malazezë dhe të huaj që vijnë nga Shqipëria, Kosova, Serbia Bosnjë e Hercegovinës, Maqedonia Veriore, Kroacia, Rusia, Ukraina dhe Bjellorusia mund të hyjnë në Malin e Zi pa paraqitur test PCR për Covid-19 apo dëshmi se ata janë vaksinuar kundër koronavirusit, nëse vërtetojnë se kanë një qëndrim të përhershëm ose të përkohshëm, apo nëse kanë qëndruar në ato shtete përkatëse për të paktën 15 ditë para hyrjes në Mal të Zi.

Shtetas të tjerë malazezë dhe të huaj (përveç personave nga Shqipëria, Republika e Serbisë, Serbia, Kosova, Bosnjë e Hercegovina, Maqedonia Veriore, Kroacia, Rusia, Ukraina dhe Bjellorusia) që dëshirojnë të hyjnë në Malin e Zi përmes të gjitha pikave të tranzitit të kufirit, duhet të plotësojë disa kushte.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu