Një federatë ndërkombëtare e maceve ka thënë se po i ndalon të gjitha macet ruse të hyjnë në garat e saj.

Në një deklaratë në faqen e saj të internetit, Fédération Internationale Féline tha se ishte “e tmerruar” nga pushtimi rus i Ukrainës dhe më pas kishte vendosur të ndalonte macet ruse të konkurronin në gara që zhvillohen në mbarë botën.

Përveç kësaj, ai tha se asnjë mace e edukuar në Rusi nuk do të lejohej të regjistrohej në organizatën e saj jashtë Rusisë.

Rregullat do të jenë në fuqi deri në fund të majit, kohë kur ato do të rishikohen.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu