Kyç dyert edhe Gjykata e Shkalles se Pare ne Gjirokaster, vetem 5 ore pas mbylljes se aktivitetit te Gjykates se Apelit.

Burime nga kjo gjykate konfirmojne se tre gjykates dhe dy sekretare, jane konstatuar pozitiv me Coronavirus, cka ka shtyre kreun e kesaj gjykate te mbylle aktivitetin deri ne daten 23 nentor.

Rrjedhimisht te gjitha seancat e planifikuara jane shtyre, nderkohe qe do te funksionoje vetem nje gjykates per rastet e masave.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu