Zjarr i madh poshte fshatit Dhoksat ne Njesine Administrative Lunxheri, Bashkia Gjrokaster.

Zjarri po avancon mjaft ne zonat e mbjella me drure frutore, sidomos ne vreshtari ne fshatrat Dhoksat dhe Nokove.

Zjarrefikeset e Gjirokastres po operojne me veshtiresi, pasi qendron ende aktive vatra e zjarrit ne fshatin Palokaster, cka pamundeson menaxhimin nga ana e PMNZSH.

Zjarri vleresohet i rrezikshem ne Lunxheri dhe ne nje siperfaqe te madhe.

Deri tani jane djegur 3 ha kullote, nderkohe qe po rrezikohet djegia e 5 ha druresh frutore kryesisht vreshtari.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu