Dy shqiptare Dritan. S 30 vjec dhe Foti M. 28 vjec jane ndaluar ne afersi te Mecovos ne Janine me 60 kg kanabis.

Ata udhetonin me nje moticiklete teksa pesuan aksident.

Policet greke i pikasen ne kryqezimin e Kallpaqit me motocikletin pa targa, pasi me pare kishin marre permes kufirit te gjelber Greqi-Shqiperi 60 kg kanabis.

Policia greke i ndoqi shqiptaret, por ata u ndihmuan nga nje tjeter bashkepuntor qe ishte para tyre me nje autoveture.

Ne momentin e ndalimit shqiptareve ju gjeten 60 kg kanabis, nje pistolete dhe 2 mije euro.

Me pas u ndalua ne Janine edhe bashkepuntori i tyre.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu