Ndalohet nje person pozitiv me coronavirus, i cili udhetonte me autobusin e linjes Tirane-Athine me persona te tjere.

Personi ne fjale ka rezultuar pozitiv pas kryerjes se tamponit ne nje laborator privat te lishencuar nga Minsitria e Shendetesise.

Laboratori ne fjale nuk ka lajmeruar ministrine sipas protokollit, qe te mereshin masa per te prekurin me covid-19.

As policia e pales shqiptare ne Piken Kufitare te Kakavijes nuk ka ka kapur gje.

Shtetasi eshte ndaluar nga pala greke dhe menjehere u be transportimi i tij me ambulance.

Ngjarja ka ndodhur vetem pak minuta me pare.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu