Nje automjet i vjedhur ne Sërbi bllokohet ne Kakavije ne tentative per te udhetuar drejt Greqise.

Mjeti me targa shqiptare drejtohej nga P.P, 66 vjeç nga Saranda.

Nga kontrolli i kryer në vijen e dyte kufitare prej sherbimeve te policise kufitare dhe sherbimeve te Frontex, u kontrollua numri i shasisë ku rezultoi se numri original ishte ndryshuar mekanikisht dhe ishte falsifikuar.

Ndersa numri origjinal i shasisë pas kontrollit ne sistemin Interpol rezultoi se ishte shpallur i vjedhur ne vitin 2011 ne Sërbi.

Ne perfundim Sektori Kunder Narkotikeve dhe Trafiqeve ne Policine e Gjirokastres, filloi procedimin penal ndaj 66 vjeçarit sarandjot per trafikim te mjeteve motorrike dhe falsifikim te vulave stampave e formulareve.

Nderkaq mjeti i vjedhur në Sërbi 10 vjet me pare u sekuestrua.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu