Vetëm para pak minutash Qeveria Greke ka vendosur që të pranojë brenda territorit të saj të gjithë personat, që pavarësisht nëse vaksina që kanë bërë është e miratuar nga EMA.

Nga vendimii në fjalë përfitojnë edhe Shqipëria.

Kështu, të gjithë qytetarët që kanë injektuar dozat e vaksinave kineze dhe ruse, të cilat ende nuk janë miratuar nga EMA do të mund të vizitojnë Greqinë.

Kjo do të thotë që qytetarët që kanë bërë vaksinat, Novavax (SHBA), Sinovac (Kinë), Sputnik (Rusi), Sinopharm (Kinë) dhe CanSino (Kinë) do të mund të vizitojnë Greqinë pa detyrimin e testit anti-Covid.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu