Riaktivizohet nje vater e rrezikshme zjarri ne Lunxheri.

Forcat e PMNZSH Gjirokaster, te mbeshtetura nga 100 forca ushtarake jane ne terren per te shuar kete vater mes fshatrave Qestorat dhe Tranoshishtë.

Sapo eshte aktivizuar edhe helikopteri i cili deri tani ka kryer 2 inkursione per shuarjen e flakeve.

Ne oren 03:30 jane shuar flaket ne Kalane e Shen Triadës, ku gjenden antenat e telefonive celulare.

Vatra e mesiperme eshte e vetmja e riaktivizuar deri tani.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu