Sapo eshte mbyllur se funksionuari Gjykata e Apelit ne Gjirokaster.

Shkak eshte prekja nga Covid-19 e prokurorit te Apelit si dhe dy gjyqtareve te kesaj gjykate.

Mesohet se kjo gjykate do te qendroje e mbyllur deri ne daten 25 nentor, duke perjashtuar zhvillimin e cdo seance te planifikuar pervec masave te sigurimit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu