Një lajm i mirë ka ardhur për gjithë ata emigrantë shqiptarë që jetojnë në Greqi. Raportohet se Komisioni i Përhershëm për Prodhim dhe Tregti në Parlamentin grek ka miratuar gjatë ditës së sotme Projektligjin e Ministrisë greke të Infrastrukturës dhe Transportit për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit midis Shqipërisë dhe Greqisë.


Po ashtu e ditur bëhet se në Parlementin grek, kjo gjë u votua me shumicë votash. Ndërsa ratifikimin e marrëveshjes mes dy vendeve e paraqiti Zëvendës Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Joanis Qefalojanis. Një lajm i mirë ka ardhur për gjithë ata emigrantë shqiptarë që jetojnë në Greqi. Raportohet se Komisioni i Përhershëm për Prodhim dhe Tregti në Parlamentin grek ka miratuar gjatë ditës së sotme Projektligjin e Ministrisë greke të Infrastrukturës dhe Transportit për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit midis Shqipërisë dhe Greqisë. Po ashtu e ditur bëhet se në Parlementin grek, kjo gjë u votua me shumicë votash. Ndërsa ratifikimin e marrëveshjes mes dy vendeve e paraqiti Zëvendës Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Joanis Qefalojanis.

Thuhet se kjo gjë duhet të ishte bërë shumë kohë më parë, por nuk janë dhënë shpjegime nga autoritet greke për vonesat në këtë proces. E si përfundim duhet thënë se ky është një lajm që i gëzon të gjithë shqiptarët që jetojnë në Greqi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu