Zjarr ne kodrat e fshatit Palokastër Bashkia Gjirokaster. Zjarri po djeg kullota ne kete zone dhe po perhapet me shpejtesi ne drejtimin verior.

Ne vendngjarje kane shkuar dy mjete zjarrefikese te PMNZSH Gjirokaster. Situata vleresohet tejet kritike pasi favorizohen nga temperaturat 42 grade.

Lajmi ne perditesim…..

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu