Numerimi nominal ka perfunduar tek 6 nga 7 bashkite e Qarkut Gjirokaster. Ngelet vetem Gjirokastra ku do te percaktoje dhe kandidatin me te pelqyer mes demokrateve ne Qarkun e Gjirokastres.

Jugulajm.net zbulon shifrat e deritanishme per emrat me te votuar mes listes se prej 6 kandidateve te PD ne Qarkun Gjirokaster. Duket se ne kryesim eshte Myzafer Elezi i ndjekur nga Prof.Dr.Tritan Shehu dhe Dr.Joana Qirollari kandidatja e Permetit.

1-Myzafer Elezi 1627

2-Tritan Shehu 1545

3-Joana Qirollari 793

Ngelen per tu numeruar 69 kutite e Gjirokastres ku pritet ndryshim i renditjes.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu