Shfaqet Lia në Sarandë.

Sëmundja prek fëmijët më shumë sesa të rriturit.

Ka disa ditë që kjo sëmundje ka frikësuar banorët, ndërkohë që ka pak informacione se cila lloj sëmundje është ekzaktësisht.

Qytetarët thonë se flitet për disa lloj sëmundjesh si Ljia e Ujit, Lija e Dhenve apo ajo e Majmunëve.

Nuk ka akoma një dalje publike të pushtetit lokal, apo spitalit se në çfarë situate jemi dhe cfarë masash duhet të marrin qytetarët.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu