Si pasoje e motit te keq kane ngelur pa energji elektrike:

Fshatrat e njesive administrative Cepo, Picar dhe Lazarat ne Gjirokaster.

Fshatrat e Njesive Administrative Lopës, Kurvelesh, Luftinjë e Buz në Tepelene e Memaliaj.

Fshatrat ne Suke, e Frasher ne Permet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu