Mbyllet nje klase ne shkollen 9-vjecare ne Kelcyre.

Shkak eshte bere prekja me Covid-19 i kater nxenesve.

Ka qene kryeinspektori i ISHSH Gjirokaster, Edi Sinojmeri, i cili vendosi mbylljen e klases se VIII te shkolles 9-vjecare ne Bashkine e Kelcyres, pasi rezultuan se kater nga 21 nxenes te kesaj klase dolen pozitiv ne testet e shpejta te kryera mesditen e sotme.

Kjo mase ekstreme behet qe te keputet zinxhiri i transmetimit per nxenesit e tjere dhe rjedhinisht klasa do te qendroje e mbyllur per 14 dite- shprehet Sinojmeri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu