Largohet nga detyra drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë së Gjirokastrës, Perlat Vatoci.

Ky i fundit, do të zëvendësohet nga Fatmir Hoxha.

Perlat Vatoci mbante detyrën e kreut të Policisë së Qarkut që prej 3 prill të 2018, ndërsa Hoxha gjithashtu ka qënë pjesë e këtij institucioni.

Tre vite më parë, ai ka pasur postin e zëvendësdrejtorit për Hetimin e Krimeve dhe Sigurinë Publike në Gjirokastër.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu