Dy mesues te tjere konstatohen me Covid-19 ne shkollen e bashkuar “Adem Alushi’ ne fshatin Krahës Bashkia Memaliaj.

Pas rastit te pare te shenuar te premten qe kaloi ku nje mesues u prek, sot ka ardhur pergjigja per dy arsimtare te tjere perkatesisht A.S. dhe M.Gj te cilet rezultojne te prekur me virusin e rrezikshem.

Ndonese jane tre mesues te izoluar si pasoje e virusit, mesimi ne kete shkolle nuk eshte nderprere, nderkohe qe prinderit e nxenesve kane filluar qe mos te cojne femijet e tyre ne mesim per shkak te frikes dhe pasigurise qe mbizoteron.

Ne kete shkolle mesojne 270 nxenes te cikleve 9-vjecare dhe te mesme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu