Kryetari i Partise Demokratike Gjirokaster Dasho Aliko, ka uruar te gjithe besimtaret gjirokastrite per Festen e Krishtlindjes.

Aliko e nis keshtu urimin e tij ne fb: ”Në këtë ditë të shenjtë, kur çdo besimtar i devotshëm i krishterë ripërjeton lindjen e një bote të re të besimit dhe të mbizotërimit të mirësisë, dashurisë e mirëkputimit, me rastin e Krishtlindjes, i shpreh urimet e mia më të përzemërta besimtarëve të krishterë gjirokastritë.”

Ja urimi i Alikos:

Në këtë ditë të shenjtë, kur çdo besimtar i devotshëm i krishterë ripërjeton lindjen e një bote të re të besimit dhe të mbizotërimit të mirësisë, dashurisë e mirëkputimit, me rastin e Krishtlindjes, i shpreh urimet e mia më të përzemërta besimtarëve të krishterë gjirokastritë!

Krishtlindja është frymëzim dhe burim mendimi e urtësie për të gjithë ne, që sot më shumë se kurdo t’i gjendemi pranë atyre që përjetojnë vështirësi si pasoje e pandemise qe ka shkaktuar dobësi njerëzore, për t’u dhuruar momente qetësie, gëzimi, dashurie e për t’u transmetuar mesazhe shprese e besimi për një jetë dhe të ardhme më të sigurtë e më të mirë.

Gëzuar dhe qofshi të bekuar!!

Dasho Aliko kryetar i PD Gjirokastër.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu