Në kuadër të masave ekstreme me rastin e koronavirusit, ditën e sotme është shpërndarë edhe parlamenti shqiptar. Duke nisur që këtë javë deri në një njoftim të dytë nuk do të ketë më seancë plenare. Në njoftimin që I ka shkuar çdo deputeti, thuhet pavarësisht se nuk do të ketë më séance plenare, ata duhet të vijojnë angazhimin e tyre në komisione dhe në ndjekje të situatës së emergjencës.

Njoftimi që ju ka shkuar sot deputetëve të parlamentit shqiptar.

KUVENDI I SHQIPËRISË NUK DO TË MBLIDHET NË SEANCE PLENARE, NË KUADËR TË MASAVE TË DOMOSDOSHME PËR SITUATËN E EMERGJENCËS.

Deputetët do të vijojnë angazhimin e tyre në komisione dhe në ndjekjen e situatës, duke respektuar masat e rrepta të përcaktuara nga MSH.

FRIKË JO, KUJDES PO!

MASAT SHTRËNGUESE DO TË VIJONË SIPAS PLANIT DHE KONTRIBUTI I ÇDO QYTETARI ËSHTË ESENCIAL PËR PËRBALLIMIN ME SA MË PAK PASOJA TË ARMIKUT TË PADUKSHËM QË KËRCËNON SHËNDETIN TONË E TË NJERËZVE MË TË DASHUR RRETH NESH????

#tëBASHKUAR #njëSHTETnjëFAMILJE

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu