Ka arritur në 123 numri i të prekurve nga koronavirusi në Shqipëri, ndërsa numri i të vdekurve ka shkuar në 5.

ISHP njoftoi se është zgjeruar harta e qyteteve të prekura me Lezhën, Beratin dhe Hasin, ndërsa është rënduar situata në Tiranë dhe Korçë.

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

• Tiranë 72 qytetarë
• Durrës 8 qytetarë
• Lushnje 4 qytetarë
• Elbasan 2 qytetarë
• Fier 12 qytetarë
• Rrogozhinë 2 qytetarë
• Kavajë 4 qytetarë
• Korçë 9 qytetarë
• Vlorë 4 qytetarë
• Shkodër 2 qytetarë
• Lezhë 1 qytetar
• Berat 1 qytetar
• Has 2 qytetarë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu