Autoriteti i Konkurencës pezullon tarifat e reja të kompanive celulare. Mesohet se një vendimi i tillë parashikon pezullimin e tarifave dhe nisjen e një hetimi për shkeljen e konkurencës në treg.

Si pasojë e këtij vendimi deri në përfundimin e hetimit, kompanitë janë të detyruara të operojnë me tarifat e vjetra ekzistuese në treg.

Kujtojmë se së fundmi janë rritur me 200 lekë tarifat e paketave me parapagesë. Rritja është bërë për secilën nga paketat ekzistuese

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu