Është kallzuar penalisht në “SPAK” oficeri i policisë Gjyqsore në Tepelenë, z.Gentian Shehu, i cili duket në mënyrë të qartë se ka manipuluar provat në çështjen sensitive ku akuzohet mësuesi Mysret Dida, ngacmuar seksualisht nxenësen e tij që në moshën 8 vjeçare.

Oficeri i policisë Gjyqesore në Tepelenë, z. Gentian Shehu, në mënyrë kriminale ka manipuluar njgjarjen duke krijuar prova të rreme në ngarkim të mësuesit Mysret Dida, duke hedhur baltë në mënyrë të pa drejtë mbi personalitetin e mësuesit.

Oficeri i policisë Gjyqësre në Tepelenë z.Gentian Shehu, i cili ka përpiluar një kallzim të rreme me përmbajtje të falsifikuar dhe të pavërtetë i kryer me qëllim duke shpërdooruar detyrën.

Oficeri i policisë Gjyqësre në Tepelenë, z. Gentian Shehu, ka marrë një kallzim penal nga vajza me incialet A.M, aktualisht 14 vjeç dhe me probleme autizmi ka vështirësi në komunikim.

Ndërkohë që kallzimi është kryer në një mënyrë të manipuluar dhe jo siç është e vërteta, kjo e provuar me faktin se vete Oficeri i Policisë Gjyqësore në Tepelenë, z.Gentian Shehu, e ka pranuar që kallzimi nuk është bërë nga vajza, por është bërë nga ana e të ëmës së vajzës A.M, aktualisht 14 vjeç.

Nëna e shtetases A.M, nuk ka qënë prezent në ngjarje dhe rrjedhimisht të dhënat në kallzim të paraqitura janë të trilluara dhe të pa vërteta, kjo me qëllim që të krijoheshin të dhëna të rreme në kallzimin penal.

Këtë fakt e përforcon dhe psikologu Olsi Spaha, i cili ka asistuar në kallzimin e vajzës së mitur, deklaron që kallzimi në fjalë nuk është dhëne nga vajza, pasi ajo nuk artikulon mirë për shkak të problemeve me autizmin.

Sipas Psikologut Olsi Spaha, në një video përgjim të kryer nga emisioni investigative ‘Stop’, e mitura përgjigjej vetëm me po dhe me jo dhe çdo gje qe u shkrua dhe u formulua nga nëna e saj, Arta dhe kjo përforcon faktin e kallzimit të rremë.

Sipas emisionit investigativ ‘Stop’, shkon më tej ku nëpermjet nje Akti Klinik nga një psikologe, Esmeralda Gjoza, del në pah se vërtete vajza nuk është e aftë të lidhë mendim dhe të tregojë as çfarë i ka ndodhur para një ore dhe jo më të bëj një kallzim siç e ka bërë oficeri i kallzuar z.Gentian Shehu, i cili është pjesë e një kallzimi të rremë.

Në kallzim thuhet se e gjithë ngjarja është e inskenuar nga familjarët e vajzës, për arsye se vajza duhet të përfitonte një kemp prej 10.000 lekësh.

Trillimi i ngjarjes nisi nga një telefonatë anonime e një burri në shtëpinë e vajzës.

Telefonuesi deklaroi, se mësuesi po abuzon me fëmijet e klases kolektive, ku jepte mësim dhe me vajzen e shtëpise. Prindërit e vajzës shkojnë në policine e Tepelenës dhe bëjnë kallzim për mësuesin. Pas kontrollit mjeko-ligjor,gjinekologjik, vajza nuk ishte e defloruar dhe fakti i kallzuar është i rreme.

Marre nga In-Front.org

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu