Asambleja e Përgjithshme e Frankofonisë, për Europën është mbledhur sot në Tiranë në sesionin e saj të 33-të.

Në këtë mbledhje i është akorduar akademikut dhe shkrimtarit gjirokastrit Ismail Kadare, dekoratën e lartë “Grand Chevalier de l’Ordre de la Pléiade de la Francophonie et du dialogue des cultures” (“Kalorës i Madh i Urdhrit të Yllësisë së Frankofonisë dhe dialogut midis kulturave”).

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu