Tashme eshte bere e modes, qe Vip-at e te gjithe botes jane shume aktive ne rrjetet sociale.

Ky fakt ka bere te mundur, qe ata pervec fames, te kene edhe fitime permes pagesave nga fb, insta, tik-toku, youtube, etj.

Natyrshem lind pyetja, se sa ndjekes duhet te kesh per te fituar financa nga rrjetet sociale?

Kete pergjigje e jep kompania ”Instagram Hopper HQ”.

Sipas kesaj kompanie, vipa si Ronaldo, Kardashian etj. vetem me nje postim fitojne miliona dollare.

Kjo ndodh sepse ata kane mbi 200 milione ndjekes ne rrjetet e tyre sociale.

YouTube

Ne kete platforme duhet te keni te pakten 10,000 ndjekes dhe mbi 24 milion shikime vjetore për të fituar dollare.

Instagram

Ju duhen të paktën 50,000 ndjekës si dhe 308 postime të sponsorizuara në vit nëse doni të bëni dollare.

TIK – Tok

Ju duhen të paktën 10,000ndjekes dhe mbi 270 milion shikime në vit për të fituar dollare.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu