Diten e sotme Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Gledis Nano, ka emeruar drejtuesit e rinj te policise ne drejtorite e qarqeve te vendit.

Ne detyren e Drejtuesit te Policise se Qarkut Gjirokaster, eshte emeruar Bledar Çeliku.

Me perpara Çeliku ka mbajtur detyra te rendesishme drejtuese ne polici, ku permendim ate te Drejtorit në Drejtorinë kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve në Departamentin e Policisë Kriminale, në Policinë e Shtetit.

Deri para disa oresh Bledar Çeliku, mbante detyren e Drejtorit te Drejtorise se Policise te Qarkut Vlore.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu