Ne zbatim te urdhrit te Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale u moren masa per dijeni te gjithe subjektet publike dhe jopublike per anullimin e te gjithe aktiviteteve te tyre sportive, kulturore dhe konferenca deri ne dt 3 prill te vitit 2020.

Ne nje konktakt qe Jugulaj.net ka pasur me Kryinspektorin e ISHSH Gjirokaster Edi Sinojmeri, mesuam prej tij, se: “Jane mare te gjitha masat nga Inspektoriati Gjirokaster per venien ne dijeni te urdherit dhe zbatim sa me rigoroz te tij, sidomos per subjektet lokale rinore ku ka dhe me shume grumbullime.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu