ISHSH Gjirokaster ka vedosur gjoba tek subjektet qe nuk kane zbatuar rregullat per mbajtjen e distances se tavolinave dhe karrikeve.

Sipas kreu te Inspektoriatit Shendetesor Shteteror gjobat jane vendosur ne 4 bar-klabe ne lagjen “18 Shtatori”, te cilat nuk kane qene korrekte me zbatimin e rregullave dhe normave detyrimisht te zbatueshme nga ekzekutivi ne mbrojtje te popullates.

Kater subjektet jane gjobitur me 100 mije lek te rinj dhe me paralajmerim per mbyllje te aktivitetit ne rast perseritjeje.

Sipas kreut te ISHSH Edi Sinojmeri, institucioni qe ai drejton do te jete i pameshirshem me cdo sukbjekt qe kerkon te dale mbi ligjin dhe qe ka per qellim te demtoje popullaten.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu