Ish kryeministri Sali Berisha i ka kushtuar jo pak here rendesi, numrit te larte te infektimeve me Covid-19 ne Gjirokaster gjate diteve te fundit.

Ne nje status ne FCB, zoti Berisha ka bere fajtor per kete gjendje te rrezikshme ne Gjirokaster, aktivitetet e organizuara javet e fundit perfshire dhe Retron e famshme qe solli bombat pandemike ne qytet.

Statusi i plote i zotit Berisha ne FCB.

Gjirokastra, akt akuza tjeter per xhahilin e Surrelit!

Ai urdheron uljen e numrit te infektuarve me covid 19 ne kete qark nga 71 raste qe ishin me dt 19 ne 3 raste me dt 20 nentor!

Kjo eshte deshmi tjeter e manipulimit te xhahilit te Surrelit me pandemine dhe nje tallje e ulet dhe cinike me jeten dhe shendetin e banoreve te qarkut te Gjirokastres.

Miq, narkoqeveria te infekton dhe brenda 24 oreve te sheron nga covid19.

Keshtu sipas narkoqeverise dje ne Qarkun e Gjirokastres pati vetem 3 raste me covid nga 70 raste te infektuar qe dolen nje dite me pare. Ky eshte nje akt manipulimi cinik i ulet dhe nje loje çnjerezore me shendetin dhe jeten a banoreve te Gjirokastres.

Ditve te fundit Gjirokastra njohu nje shperthim te frikshem te papritur te pandemise se covid 19.
Shkaku me evident i ketij shperthimi sipas qytetareve te saj dhe mediave ishin nje seri festash, eventesh dhe orgjirash te organizuara ne qytet dhe komuna te qarkut per te “gezuar” qytetaret dhe per te mbushur xhepat narkozyrtaret.

Grumbullimet ne keto ahengje korruptive shkaktuan nje perhapje te shpejte te covid19 ne qarkun e Gjirokastres qe ne teresi ka patur incidence fare te ulet te kesaj viroze.

I gjetur para nje revolte ne rritje te qytetareve te Gjirokastres, Edvini per te shplare nga mekatet narkozyrtaret e tij urdheron ishkunaten te sheroje kete qark per 24 ore duke ulur dje ne 3 rastet me covid nga 70 qe ishin nje dite me pare.

Denoj me ashpersine me te madhe kete akt cinik, deshmi flagrante e manipulimit dhe lojes se rrezikshme me shendetin dhe jeten e banoreve te Gjitokastres ne Xhahili i Surrelit. sb

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu