Hotel Blue Sky në Sarandë ka dhuruar ditën e sotme 150 uniforma sterile për stafin e spitalit të Sarandës. Mjekët dhe personeli i spitalit janë të parët në frontin e luftës me këtë armik të panjohur dhe kjo dhuratë ka patur qëllimin e dhënies së mesazhit mbështetës në këtë luftë.

Njekohesisht Hotel Blue Sky ka shpërndarë sot ndihma ushqimore në shumën prej 1 milionë lekësh për familje që në këto ditë gjenden në vështirësi ekonomike si pasojë e izolimit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu