Nga Artan Fuga

Arsimi parauniversitar në Shqipëri po shfaqet se ka rënë në obskurantizëm të programuar!

Testi për maturantët ishte testi për sistemin arsimor!

Nuk shkruante kot Frederik Niçe : Më bëj një pyetje të kuptoj se kush je!

Duke u bërë pyetje maturantëve dëshmuan se ishin rrypa dhe qofte!

Duke mbrojtur budallallikun po dalin edhe sharlatanë të qëllimshëm!

Hypën dikush në pemë dhe mbledh gurë!!!

E vërtetë apo e gabuar?

Ja testi i gjuhës shqipe!

“Lidhi” Edi Rama se të janë cmendur specialistët e arsimit!

Dikushi dje te një emision televizioni u shpreh se reforma në arsim paska pasur si qëllim që të mos mësojë as letërsi, as gjuhë, as matematikë, as edhe një lëndë nxënësve, sepse shkencat janë mjete për veprim në jetën e përditshme, por e vetmja gjë që mëson shkolla është të komunikojë!

Lidhiniiiiiiiiiii!

Hahahahahahahahaha!

Këta duhen “lidhur” sepse nga budallalliku dhe çmenduria e kësaj gjoja reforme po predikojnë obskurantizmin!

Mua nuk më duhet se çfarë janë mushkëritë, rëndësi ka që të marr frymë!

Mua nuk më duhet se si zgjedhohet një folje, rëndësi ka që flas!

Mua nuk më duhet të analizoj kimikisht ushqimet dhe substancat, rëndësi ka që ha, pi, nginjem!

Cfarë më duhen ligjet e Njutonit, rëndësi ka që të hap gojën që molla të bjeri në gojën time!

Mua nuk më duhet se çfarë është paraja, për mua ka rëndësi të mbush xhepat me lekë!

Lidhiniiiiiiiiiii!

Këta dijen dhe kulturën e përmbledhin në disa veprime të thjjeshta të përditshme!

Cfarë bëri Turi kur pa barkën të përmbyset? Kaq!

Thashë që maturantët zbuluan me revoltën e tyre lakrorin e prishur pasi i hoqën petët brenda pesë minutave!

Por një test me gabime edhe falet! Nëse kërkon falje!

Këta tani duke mbrojtur testin e tyre idiot, po flasin gjëra të tmerrshme. Po thonë nëpër televizione: Nuk na duhen shkencat, rëndësi ka që të dimë t’i përdorim!

Si mund t’i përdorësh kur nuk i di o Turiiiiiiiiii!
Po bëhesh gazi i gjithë Planetit Turiiiiiiii!

Sistemi arsimor shqiptar qenka çmendur!

Si duket kërkohet një shqiptar budalla që ha, pi, flet, fle, por nuk i duhet të njohi shkencërisht botën!

Turi e tha dje në televizion në emër të reformës (hahahahaha) se ne nuk na duhet një nxënës që di, por vetëm që komunikon! Që flet, ha, pi, fiton parà! Merr frymë!

Hahahahahahaha!

Vetëm komedia e Molierit i përshkruan këta lloj specialistësh ku zoti Zhurden habitej sesa i mënçur që ishte që duke qenë injorant megjithatë arrinte të fliste, ai bënte prozë!

Mjafton që flas dhe bëj prozë!!!! – Zoti Zhyrden!

Këta janë për t’u lidhur! Dokrra, budallalliqe dhe i quajnë të Oksfordit!

Pupupupu, më vjen turp nga vetja! Tani kuptoj studentët e vitit të parë unë, sa të vuajtur janë! Sa përpjekje bëjnë për t’u çliruar nga Turat që u marin frymë!

Hahahahaha, të qash me lotë!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu