Greva e pergjithshme ka kapluar gjithe Greqine.

Keshtu, duke filluar sot paradite dhe deri ne oren 21:00, transporti publik, udhëtimet hekurudhore dhe ajrore do të ndikohen shumë nga greva e përgjithshme e së enjtes e thirrur si protestë ndaj legjislacionit të reformës së punës, ku edhe sektori privat dhe publik dhe gazetarët janë bashkuar në këtë përpjekje.

Në Athinë, metro, tramvaj, autobusë karrocë dhe hekurudha periferike do të jenë jashtë funksionit gjatë gjithë ditës, ndërsa autobusët do të lëvizin nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00.

Do të ketë gjithashtu një ndalim pune nga oficerët e shërbimit të informacionit të fluturimeve dhe personeli elektronik i sigurisë së trafikut ajror nga ora 11.30 deri në 3.30 pasdite dhe udhëtarët duhet të telefonojnë kompanitë e tyre ajrore për të parë nëse kjo do të ndikojë në fluturimet e planifikuara.

Sindikatat e sektorit privat dhe publik do të mbajnë mitingje në qëndër të Athinës këtë mëngjes.

Gazetarët në mediat e shkruara dhe ato dixhitale do të largohen nga zyrat së bashku me punonjës të tjerë në pjesën më të madhe të sektorit privat dhe në  tërësinë e administratës publike.

Uebfaqet e lajmeve nuk e përditësuan përmbajtjen e tyre dhe gazetat e së mërkurës nuk u shtypën.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu