Blute e rrugores ne Gjirokaster ne nje aksion te zhvilluar gjate kësaj fundjave, kane vendosur 332 gjoba ndaj drejtuesve te mjeteve.

145 prej tyre jane vendosur per parakalim te gabuar.

Sipas te dhenave te policise jane gjobitur njeherazi 114 drejtues per ndalim pushim, 15 masa per mos vendosje te rripit te sigurimit , 4 gjoba per shpejtesi jashte normave si dhe jane bllokuar 3 mjete.

Ndersa per shkelje te ndryshme te kodit rrugor jane vendosur 56 masa.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu