Gjithë Qarku i Gjirokastrës është përfshirë nga erëra të fuqishme dhe shira me intesitet.

Keshtu, për shkak të erës së fortë OSHEE ka stakuar fiderat e Njësive Administrative Cepo, Picar, Lunxhëri e Dropull.

Në terren janë grupet e OSHEE të cilat punojnë për rikthimin e energjisë.

Rruga Kolonjë-Picar për shkak të rënies së inerteve eshte bllokuar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu