Inspektoriati Shteteror Shendetesor godet serish lokale qe funksionojne me kliente edhe ne kete periudhe teresisht te ndaluar ne kuader te luftes kunder COVID-19.

Sapo eshte gjobitur nje bar-kafe ne fshatin Mashkullore me shumen e 10 milione lekeve.

Pronari i ketij subjekti kishte mundesuar hyrjen e disa klienteve te cilet ne momentin e flagrances, ishin duke pire raki me salce kosi si meze dhe qepe te njoma si shoqeruese.

Klientet pijedashes u gjobiten me 10 mije lek te rinj dhe u paralajmeruan per masa te tjera nese rezultojne perserites.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu