Nga Dritan Kaba

Ky ultimatum per biznesin eshte vrastar qindra mijera biznese drejt falimentimit! Kane mbi dy jave edhe nuk dihet edhe sa do jene te pamundur te punojne duhet te paguajne edhe taksat edhe sigurimet per punetoret!
Pas kesaj deklarate te papergjegjshme te Kryeministrit mijera vete do dalin te papune!

BEJENI SHARE!FYTYRA E RAMES ME QYTETARET DHE BIZNESIN!!!Ky ultimatum per biznesin eshte vrastar qindra mijera biznese drejt falimentimit! Kane mbi dy jave edhe nuk dihet edhe sa do jene te pamundur te punojne duhet te paguajne edhe taksat edhe sigurimet per punetoret!Pas kesaj deklarate te papergjegjshme te Kryeministrit mijera vete do dalin te papune!Ky njeri qe sapo i humbi buxhetit te shtetit 140 milion euro si fillim se nuk e llogarisim dot sa shkon fatura e Becchettit, se tashme i lind e drejta te gjithe atyre, qe kane qene ne marrdhenie kontraktuale me Becchettin, te hedhin shtetin shqiptar ne gjyq! Edhe gjyqet te gjithe nga punonjesit tek nenkontraktoret i kane te fituara!Ky njeri qe fal kamat vonesat e energjise e per oligarket, kercenon te pamundurit se do i prese energjine, qe jane ne karantine, femijeve qe jane ne karantine, te moshuarve qe jane ne karantine!Ky njeri sot duhet te thirrej nga SPAK per te dhene llogari per humbjen e 140 milion eurove per tekat e tij kercenon bizneset shqiptare!Kjo eshte fytyra e vertete e Rilindjes! Nje bande hajdutesh, qe qellim kryesor kane shpipullimin e Shqiperiae dhe pasurimin e vetes dhe oligarkeve e oborrit te Kulles se Surrelit!

Gepostet von Dritan Kaba am Mittwoch, 25. März 2020

Ky njeri qe sapo i humbi buxhetit te shtetit 140 milion euro si fillim se nuk e llogarisim dot sa shkon fatura e Becchettit, se tashme i lind e drejta te gjithe atyre, qe kane qene ne marrdhenie kontraktuale me Becchettin, te hedhin shtetin shqiptar ne gjyq! Edhe gjyqet te gjithe nga punonjesit tek nenkontraktoret i kane te fituara!
Ky njeri qe fal kamat vonesat e energjise per oligarket, kercenon te pamundurit se do i prese energjine, qe jane ne karantine, femijeve qe jane ne karantine, te moshuarve qe jane ne karantine!
Ky njeri sot duhet te thirrej nga SPAK per te dhene llogari per humbjen e 140 milion eurove per tekat e tij kercenon bizneset shqiptare!
Kjo eshte fytyra e vertete e Rilindjes! Nje bande hajdutesh, qe qellim kryesor kane shpopullimin e Shqiperiae dhe pasurimin e vetes dhe oligarkeve e oborrit te Kulles se Surrelit!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu