Protesta qytetare kundër shembjes së Teatrit Kombëtar ka mbledhur pjesën intelektuale dhe më vitale të vendit.

Sloganet e hedhura në protestë janë nga më pikantet.

Bie në sy sidomos slogani: “Teatri është gracka ku diktatori kapet si laraska”. Ky slogan u përdor për herë të parë kur artistët dhe aktorët e Kosovës u solidarizuan me protestuesit në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu