Tornado goditi zonën nga Alonaki në Pantokrator në Prevezë te Greqise.

Banorët u përballën me një fenomen ekstrem të motit.

Tornado sheshoi serat dhe disa shtëpi të vogla brenda tyre, hodhi pemë në rrugë dhe shtylla, energjia elektrike mungoi e gjithashtu demtoi shtëpi te tëra.

Një pemë ra në semaforët e rruges kryesore, ndërsa pemët ranë edhe në vendbanimin e Pantokrator.

Banorët dolën në rrugë për të parë se cilat probleme të tjera la nga pas tornado e ndjekur nga breshëri.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu