Nga Prof.Dok. Tritan Shehu – ish minister i shendetesise

PD e Fondacioni Kondrad Adenauer, Sfidat ne Shendetesi ne Ballkanin Perendimor.
– Shqiperia me sistemin shendetesore me te keqpaguar e korruptiv ne Europe
– Shqiperia ka numrin me te ulet ne europe per numer mjekesh per banore 1:1000-1200      ku mesatarja europiane eshte 1:200-1:400 banore
– Centralizim i skajshem i resurseve shendetesore
– Shpopullim i personelit mjeksore nje emergjenc kombetare
– farmaceutika, pa siguri medikamentoze.
plani yne per rimekembje se bashku me KAS gjerman.
– rritje financmimi per sistemin shendetesore ne nivel te pranueshem europian
– anullimi i te ashtuquajtuare koncesione korriptivi
– ri konceptim instutucioneve kujdesi shendetesore me futjen e konceptit spital-ndermarje
– rritje pagash ne nivel 1200 euro per mjeket dhe 700 euro per infermieret.Fotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan ShehuFotografia e Tritan Shehu

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu