PS ne Gjirokaster eshte ne kolaps te plote, por me e dukshme eshte ne fshatra ku ata te pakte njerez qe kane ngelur detyrohen nen kercenimin e heqjes nga puna, per te pranuar qe te jene garniture e PS. Te tjere po largohen sikur PS ta kete kapur lebroza.

Ne mungese te figurave apo dhe emrave perfaqesues, PS po rrëmben nga LSI ish drejtues qe e kane perfaqesuar deri para pak kete subjekt politik ne evente te ndryshe zgjedhore.

E tille eshte edhe Mimoza Shengjergji nga Odria e cila ka qene aktiviste e njohur e LSI deri para pak kohesh. Ajo kandidon sot per te siguruar nje vend si delegate per ne Kongresin e PS ku perballe ka Athina Dedi. Nese do te fitoje Shengjergji, atehere do te jete rast i paprecedent qe nje pjestare nga LSI kapercen ylberin per tek Rilindja.

Dhe nese fiton, do te perfaqesoje PS ne forumin me te larte perfaqesues kombetar sic eshte Kongresi i PS ndonese sipas statutit te PS, delegat zgjidhet ai anetar ose anetare qe ka jo me pak se 3 vjet aktivitet politik per PS.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu