Deputeti i Partise Demokratike per Qarkun Gjirokaster, Prof. Dr. Tritan Shehu, ka pershendetur dhe falenderuar te gjithe ata qe u bene pjese e fushates elektorale ne Qarkun Gjirokaster, si dhe te gjithe banoret e qarkut.

Permes nje postimi te shoqeruar me foto ne fb, Shehu ka treguar ne menyre analitike te dhenat e rezultateve per secilen Bashki te Qarkut Gjirokaster.

Ja postimi i plote i Shehut:

Duke dashur te pershendes e te falenderoj dhe nje here shume ngrohtesisht te gjithe ata, qe u bene pjese e fushates sone elektorale, te gjithe ata qe na mbeshteten e votuan, te gjithe banoret e Qarkut te Gjirokastres, perfshi edhe ata qe akoma nuk n’a kuptuan, po ju ve ne dispozicion te dhenat e rezultateve sipas Bashkive e Qarkut ne terresi.

Megjithese pjesemarja e votuesve ne Qark eshte ulur me reth 7000 qytetare si pasoje e largimeve prej tij nga kushtet e veshtira te krijuara vitet e fundit, perseri PD ka rritje si ne numrat absolute ashtu dhe perqindje ne cdo dege e terresi, gje qe mund ta konstatoni dhe ju vete duke para tabelat e meposhteme, ndersa e kunderta ka ndodhur me PS.

Dua tju siguroj perseri se si kemi qene se bashku ne keto vitet e fundit, sic ishim ne muajt e kesaj fushte, ashtu do jemi edhe ne te ardhmen, ne mbrojtje te aspiratave tona te medha per dinjitet, demokraci, mireqenie e perkatesi Europiane e Perendimore.

May be an image of text that says 'VOTAT QARKU 27186 24604 13413 14004 VOTAT DEGA GJIROKASTER 13044 12518 2017 12387 7840 2021 8020 2017 5790 2021 2017 7937 2021 VOTAT QYTETI GJIROKASTER V2017 7130 V2021 7176 V2017 2916 V2021 2863 V2017 3401 2021 VOTAT BASHKIA GJIROKASTER 2017 10053 2021 9767 6536 2017 1422 V2021 2017 V2021 V2017 2129'May be an image of text that says 'VOTAT BASHKIA TEPELENE 4230 3433 1246 1432 2017 1117 2021 2017 752 2021 2017 V2021 VOTAT BASHKIA MEMALIAJ 4084 3268 1414 1406 V2017 1231 V2021 2017 836 2021 V2017'May be an image of text that says 'VOTAT BASHKIA LIBOHOVE 484 897 901 1155 VOTAT BASHKIA DROPULL V2017 419 2021 2870 2017 2021 205 1030 2017 1507 1464 V2021 VOTAT BASHKIA PERMET 583 V2017 3832 2021 3623 2017 1964 2021 2008 V2017 2021 VOTAT BASHKIA KELCYRE 2017 1457 1996 2021 2017 1819 V2021 5H0 1110 2017 2021 2017'No photo description available.No photo description available.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu