Vendimin e KAS për zgjedhjet e 25 prillit në Qarkun e Gjirokastrës, LSI e ka ankimuar në Kolegjin Zgjedhor

Me anë të nje shkrese zyrtare kërkohet rrëzimi i vendimit të KAS.

Për Gjirokastrën LSI kërkoi ripërsëritje të zgjedhjeve në Bashkinë e Dropullit dhe shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve për gjithë qarkun.

KAS i rrëzoi këto vendime duke lënë në fuqi rezultatin e zgjedhjeve të 25 prillit. LSI hodhi akuza gjatë shqyrtimit të çështjes në KAS për moslejimin e emigrantëve për të votuar në zgjedhje si dhe kishte indicie edhe për votim të dyfishtë.

Image

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu