Një mesazh i nxjerrë nga NJVKSH (Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor), që publikohet edhe nga Jugulajm.net më poshtë, i bën thirrje stafit mjekësor që garzat dhe maskat ti prodhojë vetë në kushte shtëpie me çarçafë.

‘Përshëndetje! Mungesa e maskave tashmë rezulton të jetë një problem ndërkombëtar dhe duke qenë kështu është e pamundur të sigurohet plotësimi i kërkesave të QSH-së.

Me një udhëzim nga Operatori Rajonal, ju lutemi të gjithë personelit shëndetësor që ti krijojë maskat vetë në kushte shtëpie, duke përdorur materiale të ndryshme si çarçafë apo garza të qepura vetë me dorë. Nga drejtoria e NJVKSH (Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor);

Image

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu