31 janar 2020, që në fillimet e pandemisë në Itali!
Profesor Doktor i Shkencave Mjekesore Tritan Shehu, paralajmëroi qeverinë se situata do të jetë serioze dhe të përgatitet:
– Të jetë në gjendje të përballojë një epidemi, me transparencë, gjithëpërfshirje, profesionalizëm dhe LARG SHFAQJEVE BANALE TË PROPAGANDËS…

17 mars, pas 47 ditë SHFAQJESH PROPAGANDE BANALE dhe dy viktima:
– qeveria kujtohet që nuk ka kapacitetet të përballojë një epidemi…

”Neser” do te jete koha e mbajtjes se pergjegjesive…

Per me shume shikoni fotot me poshte

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu