Sot NJVKSH Gjirokaster organizoi nje aktivitet informues promovues dhe sensibilizues per semundjen e koronavirus-it ne tregun e komunitetit rom.

Me kete rast specialiste te edukimit dhe promocionit zhvilluan nje takim keshillues dhe shperndane flet – palsosje per masat mbrojtese dhe parandaluese qe individet, komuniteti dhe populli ne pergjithesi duhet te aplikojne per t’u mbrojtur nga kjo semundje.

Drejtuesi i ketij institucioni Shpetim Novi shprehet, se po merren te gjitha masat e nevojshme per sensibilizimin e popullsise ne te gjitha drejtimet permes broshurave.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu