Nje monument qe perkujton masakren e fshatit Hormove kryer nga bandat shoviniste greke ne Prill 1914, eshte bere objekt debati mes Bashkise Tepelene dhe Shoqates Atdhetare “Djemte e Labërise”.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Kjo, pasi djemte e shoqates filluan punimet ka nderhyre Bashkia Tepelene, duke i ndalur ato me pretendimin se nuk kane lejen e nevojshme nga institucioni bashkiak.

Kjo ka bere qe djemte e shoqates atdhetare ne jug te vendit te akuzojnë Bashkine e Tepelenes per “prerje ne bese”, pasi pretendojne se Bashkia u ka premtuar leje per te rindertuar Monumentin.

Nderkohe qe Bashkia sqaron se ajo mirepret qytetaret qe duan t’a mirembjane dhe kujdesen per monumentin, por jo t’a prishin ate dhe te bejne nje ndertim pa leje dhe pa miratim te autoriteteve perkatese.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu