Dihet se reklamat në rrjetet sociale kanë një qasje tepër të madhe me publikun.

Çdo informacion i marrë nga to përthithet shpejt nga ta qoftë ky i vërtetë ose i rremë. Për këtë arsye rrjeti social Facebook ka paralajmëruar se nuk do të lejonte reklamimet të cilat i tregojnë vaksinat si të pasigurta dhe të padobishme.

Kang Shing Cin, menaxheri i Facebook-ut shprehu se në këtë mënyrë dëshiron të ndihmojë që njoftimet për efektivitetin dhe mbrojtjen e vaksinës të kenë një pëhapje të madhe në popull.

Ai u shpreh: Nuk dëshirojmë shpallje të tilla në platformën tonë. Por edhe theksoi se ndalesa e reklamave që përmbajnë të dhëna të rreme mund të dëmtojë përpjekjet në shëndetsi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu